
آماده کردن خاک برای کاشت کدو سبز
کاشت کدو سبز به صورت خطی
کاشت کدو سبز به صورت جوی و پشته ای
اطلاعاتی در مورد رشد کدو سبز
- ۰ نظر
- ۱۳ خرداد ۹۹ ، ۲۳:۳۰
کلمه تراریوم، کلمهای لاتین است که از دو قسمت Terra به معنی خاک و زمین و -rium به عنوان پسوند مکان تشکیل شده است. بر این اساس میتوان این عبارت را به ” نمایشگاه جانداران زمینی” ترجمه کرد. به عبارتی دیگر، یک تراریوم جلوههایی از نمونههای زندگی گیاهی یک منطقه یا اقلیم را دربرمیگیرد.
این محصول اولین بار توسط یک پزشک جراح انگلیسی به نام ناتانیل وارد Nathaniel Ward در سال ۱۸۲۷به شکلی کاملاً تصادفی ساخته شد.
تراریوم محیط مرطوب و مناسبی برای انواع گیاهان فراهم و زیبایی محیط را دو چندان میکند. اگر میخواهید گلخانهای مینیاتوری داشته باشید، به جای چند گلدان کوچک با گلهای متفاوت، از تراریوم یا باغ شیشهای که این روزها مد شده است، استفاده کنید.
گل رز جزء آن دسته از گلهایی است که مورپسند افراد زیادی قرار گرفته است . این گل آنقدر متنوع است که تقریبا با هر سلیقهای جور در میآید و هر کسی بالاخره گونهای از آن را میپسندد.
اگر شما هم از جمله افرادی هستید که از این گل خوشتان میآید و همچنین فضا و مکان کافی برای پرورش و تکثیر گل رز را دارید، شاید خواندن روش کاشت گل رز برای شما مفید باشد.
در انتخاب نوع رز حتما به موارد زیر توجه کنید.
۱- به اندازه باغچه شما بخورد. (بعضی گونهها نیاز به فضای بسیاری برای رشد دارند)
۲- متناسب با شرایط آب و هوایی منطقهی شما باشد.
۳- از نوع گلش خوشتان بیاید.
فضای مناسب برای کاشتن گل رز
بعد از انتخاب نوع گل رز خود، در هنگام کاشت و بعد از آن به موارد زیر توجه کنید.
جای مورد نظر باید آفتابگیر و چرخش هوای خوبی داشته باشد.
باید خاکی خیس و مقوی داشته باشید تا گیاه قوت بگیرد.
رز باید حداقل شش ساعت در روز آفتاب بگیرد؛ اگر این میزان آفتاب در منطقه شما نیست، حداقل اطمینان حاصل کنید که آفتاب صبحگاهی به آن میخورد. آفتاب صبحگاهی، شبنمها را خشک میکند و احتمال بیماری گل را کم میکند.
خاک خیس برای بوتههای رز ضروری است و بدون آن رز شما میپوسد و گیاه خود را از دست میدهید.
روش کاشت رز در باغچه
روش کاشت گل رز در باغچه بسیار ساده است فقط باید حواستان باشد که بین گیاهان فضای خالی کافی وجود داشته باشد؛ این امر شیوع حشرات و بیماریها را در بین آنان کم میکند. معمولا بین رزهای استاندارد ۶۰ سانتیمتر فضا لازم است و اگر رز شما کوچکتر باشد این فضا هم کمتر میشود.
هنگام آبدهی، دقیقا پای رز آب دهید (لولههای آبرسانی قطرهای برای آبرسانی عالی هستند ضمن اینکه در مصرف آب صرفه جویی میشود(
شاخ و برگها را تا جای ممکن خشک نگه دارید؛ این کار باعث کاهش بیماری در رز میشود.
یک لایه ۳ الی ۴ سانتیمتری از مالچ (نوعی پوشش) هم پای آن بریزید. مالش مانع از رسیدن نور به زمین و رویش گیاهان در اطراف رز میشود. این در این روش کاشت گل رز قطعا ریشه های سالم و خوبی خواهید داشت.
پای رزها در اوایل بهار و تابستان کود بریزید. اگر دوست دارید که به شکوفهدهی ادامه دهد، باید اواسط تابستان هم کود دهید اما در اواخر تابستان و طی پاییز دیگر کود ندهید، چرا که ساقهها در طی زمستان ضعیفتر خواهند شد و کود می توانند آسیب زننده باشد.
شما باید گلبرگهای رز را چند وقت یک بار بچینید. این کار جوانههای تازه را تحریک میکند و ریسک بیماری را کاهش میدهد. هرس کردن ساقه رزها نیز ضروری است چرا که با این کار میتوان چوبهای مرده را جدا کرد و حرکت جریان هوا در گیاه تقویت میشود.